Traditioneel kew

Published on juni 12th, 2010 | by arnold pannenborg

Genezer verlost Kewell van boze geesten

Kwaadaardige geesten vallen Harry Kewell lastig. Een Zuid-Afrikaanse traditioneel genezer zegt de Australische voetballer te kunnen helpen in de aanloop naar de wedstrijd van zondag.

Kewell heeft last van een blessure. De 31-jarige aanvaller is echter hard nodig in het elftal van coach Pim Verbeek. En dus konden de Australiërs wel wat steun gebruiken.

De Zuid-Afrikaanse traditioneel genezer Bishop Isaac Nonyane liet er geen gras over groeien. Hij belde met de Australische premier Kevin Rudd om te zeggen dat niet alles goed verloopt rond de persoon van voetballer Harry Kewell. Op aandringen van de genezer gaf de premier zijn gelukswensen over aan de speler, die zondag zijn eerste wedstrijd van het WK speelt.

Geesten
‘Niemand heeft hem behekst, zo wilde de genezer kwijt. ‘Maar het is de schuld van kwaadaardige geesten, die het op hem gemunt hebben.’

‘Een wensgroetje van de premier zal hem goed doen,’ zo vervolgde Nonyane, die claimt met zijn overleden grootmoeder te praten. ‘Laat die jongen (Kewell, AP) weten dat de Australische gemeenschap achter hem staat en dat ze in hem geloven.’

We zullen het zien op zondag, als Australië het opneemt tegen de altijd lastige Mannschaft.

Tags: , , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑